exactor kft      

A biztosítások szakértője, az Ön tanácsadója!

Béren kívüli juttatások

Cégünk több olyan biztosítási termékkel áll az Ön rendelkezésére, amelyeket cégek az alkalmazottainak béren kívüli juttatásként adhatnak. Ezzel lojálisabb munkatárssá téve dolgozóit és egyúttal saját magának a cég legálisan adócsökkentési lehetőséget is szerez.

Béren kívüli juttatások: Egészség-, és balesetbiztosítások

 

Egészségprogram munkáltatói egészségbiztosítás

 

Egészségprogram munkáltatói egészségbiztosítás

Az Egészségprogram az Exactor béren kívüli juttatások egyik eleme. A biztosított magánklinikai hálózatot vehet igénybe, ahol a legdrágább és legkomplexebb vizsgálatokat is 48 órán belül elvégzik. Csomagtól függően a biztosítás tartalmaz járóbeteg ellátást, mentőautóval történő szállítást, sebészetet, valamint kórházi fekvőbeteg ellátást, mindezt VIP szinten. Az Egészségprogram egészségbiztosításra akkor is számíthat, amikor másra már nem. Tegyen egy próbát, és győződjön meg, hogy létezik minőségi és megnyugtató egészségügyi ellátás!

 


Milliós segítség balesetbiztosítás

Milliós segítség balesetbiztosítás

A biztosított balesete esetén a választott csomag függvényében térít a biztosító, amely a biztosított lábadozása vagy halála során kieső jövedelmet pótolja, illetve temetési költségeit fedezi. A milliós segítség balesetbiztosítás egyszerű és nagyszerű, könnyen átlátható és különböző munkavállalói csoportoknak más-más biztosítási csomagot és szolgáltatást adhat.

 


Pajzs kollektív egészség-, és balesetbiztosítás

Pajzs kollektív egészség-, és balesetbiztosítás

A kollektív balesetbiztosítások előnye, hogy több munkavállalóját egyszerre tudja biztosítani, illetve ezek a munkavállalók ugyanazt a szolgáltatást kapják. A kollektív biztosítás további előnye, hogy olcsóbb mintha egyenként biztosítja munkavállalóit. A Pajzs munkáltatói kollektív személybiztosításban egyszerre adhat egészségbiztosítást, és balesetbiztosítást is.

 


TestŐr élet-, egészség- és balesetbiztosítás

TestŐr - béren kívüli juttatások

Nincs két egyforma ember! A Testőr biztosítás egyedi igényekre szabható, amely nem tartalmaz megtakarítást, mint egy befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Nem kell csomagokból választania, így lényegtelen szolgáltatásért sem kell fizetnie. A kockázati elemek testre szabhatóak, így a biztosított munkaköréhez lehet igazítani a biztosítást. A TestŐr a béren kívüli juttatások egyik legsokoldalúbb eleme. Válassza ezt és tudja biztonságban munkavállalóit!

 

 


 

Béren kívüli juttatások: Pénztári és pénzügyi szolgáltatások

 

Generali Egészségpénztár

Generali Egészségpénztár

A béren kívüli juttatások egyik legnépszerűbb eleme az egészségpénztár. Mivel ez nem biztosítási termék, ezért ezt nem adómentesen, hanem kedvezményes adózással adhatja munkavállalóinak. A termék segítségével adókedvezmény vehető igénybe és az egészségpénztár által elért hozam kamatadómentes.

 


Generali Önkéntes nyugdíjpénztár

Generali Önkéntes nyugdíjpénztár

Egyre fontosabb az öngondoskodás, ezért a nyugdíjpénztár a béren kívüli juttatások ugyancsak népszerű része. A munkáltató és a munkavállaló egyaránt teljesíthet befizetéseket, amelyeket később egy összegben, vagy járadék formájában igényelhet vissza a tag.

 

 

Miért érdemes?

  • A béren kívüli juttatások, adó-és járulékmentes juttatásként, vagy kedvezményes adózással adhatók,
  • A biztosítások teljes díja költségként elszámolható,
  • A biztosítás díja nem számít bele az évi 500.000 Ft-os béren kívüli juttatási keretbe, tehát azon felül adhatja munkavállalóinak,
  • A biztosítási termékek adhatók cafetéria rendszeren keresztül is,
  • Ha a kiválasztott szakember több munkáltató közül is választhat, a béren kívüli juttatások segítségével a munkaerőt Önnek könnyebb megszerezni, majd megtartani,
  • Növelheti munkavállalói lojalitását,
  • A munkavállalóját motiváltabbá teheti, így az ön bevétele és nyeresége is növekszik.

 

A legkedveltebb béren kívüli juttatások

Baleset, illetve betegség esetén az adott időszakra kieső bért pótolnia kell a munkavállalónak. Ha a családban a balesetet szenvedett a főkereső, akkor a lábadozás komoly pénzügyi nehézségek árán valósulhat meg.

 

Amíg az étkezési és közlekedési hozzájárulás pénzügyileg segítséget nyújt a munkavállalónak és ez hónapról hónapra történik, addig egy biztosítási termék hosszabb távú megoldást kínál, esetleg egy baleset, vagy betegség esetén nyújt segítséget.

 

Béren kívüli juttatások közé sorolhatók az életbiztosítás, a balesetbiztosítás és az egészségbiztosítás, valamint pénztári termékeink is. A pénztári termékek  kedvezményes adózással, a biztosítási termékek adómentesen adhatók.

 

Ha tetszik az oldal, nyomjon egy lájkot ránk, vagy ossza meg a béren kívüli juttatásként adható termékeinket az oldal tetején található közösségi gombok segítségével!

Készítette: Proxternet Solutions Ltd
Információk
Felhasználói feltételek
Adatvédelem
Impresszum
Karrier
Karrier
Partnerség
Letölthető dokumentumok
kalkulátorok
Online Milliós segítség balesebiztosítás kalkulátor
Online Egészségprogram kalkulátor
Online Extrém sport balesetbiztosítás kalkulátor