exactor kft      

A biztosítások szakértője, az Ön tanácsadója!

Kgfb kiegészítő biztosítások

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás a gépjármű üzemeltetésével kapcsolatban más személyeknek okozott károkat téríti. A kgfb kiegészítő biztosításokkal szélesebb körű biztosításra tehet szert, így olyankor is segítséget kap, amikor más biztosításra már nem számíthat.

Minden autó(s) más! Minden gépjármű tulajdonosnak más és más elvárásai vannak egy biztosítással kapcsolatban, életkörülményeik, parkolási és közlekedési szokásaik, egyéb okok miatt. A Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás 8 féle kiegészítő biztosítással segít önnek kötelezőjét egyedivé tenni, mert minden gépjármű tulajdonosnak másmilyen fedezet a fontos!

Vad- és háziállatkár; Autós segítségnyújtás; AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítás; Bennülők balesetbiztosítása; Poggyászkár biztosítás; Kátyúkár biztosítás; Természeti kár biztosítás; Önvédelem biztosítás.

Tekintse át a következőkben, hogy a Generali milyen kiegészítőkkel segíthet önnek akár ingyen, hogy minden körülmény között biztonságban érezhesse magát:

Természeti kár biztosítás

természeti kár kgfb kiegészítő biztosításA Természeti kár kgfb kiegészítő biztosítás hasonlóan a cascohoz a gépjármű sérüléseinek javítását fedezi, amennyiben a sérülés természeti csapásból ered.

A kgfb kiegészítő által vállalt kockázatok

Robbanások, villámcsapás, földcsuszamlás, kő- és földomlás, természetes üreg vagy talajszint alatti építmény beomlása, legalább 15m/s sebességű szélvihar, felhőszakadás, árvíz, belvíz, egyéb vízelöntés, jégverés, lezúduló hótömeg, hónyomás, a Mercalli-Sieberg-táblázat alapján legalább 5-ös fokozatúnak jelzett földrengés miatt keletkező káresemények, valamint azokat a károkat téríti, amelyek akkor következnek be, ha a felsorolt természeti erők közrehatása folytán más tárgyak a gépjárműre dőlnek vagy annak nekicsapódnak.

A kgfb kiegészítő biztosítás területi hatálya

Európa területe. (Európa földrajzi értelemben értendő, azaz a volt Szovjetunió utódállamainak ázsiai területére és Törökország ázsiai területére a biztosítási védelem nem terjed ki.)

Mennyibe kerül a biztosítás?

A biztosítás díja 4.900 Ft/év, amely 10%, de minimum 50.000 Ft önrészesedéssel téríti a gépjármű javítását, vagy totálkár esetén egy másik hasonló jármű beszerzését.

Teljes körű védelmet a gépjármű 10 éves koráig a Generali Komplett casco, valamint a jármű 12 éves koráig a Generali ECO casco nyújt.

Olvasson bővebben a Komplett Casco-ról>>>

Védje meg gépjárművét a váratlan helyzetektől! A Generali Természeti kár kiegészítője, valamint a Komlett Casco, és az ECO casco kedvező díjakkal óvja értékeit.


Autóstárs jogvédelem kgfb kiegészítő biztosítás

Autóstárs gépjármű jogvédelem kgfb kiegészítő biztosításGépjárművezetés illetve üzemeltetés közben bárkivel előfordul, hogy jogilag vitás helyzetbe kerül, erre nyújt megoldást a gépjármű jogvédelem biztosítás.

Minden autós számára ajánlott a jogvédelem biztosítás megkötése, hiszen egy lehetséges jogi érdeksérelem vagy jogi eljárás esetén nyújt fedezetet a szerződőnek.

Az alábbi területeken vehető igénybe az Autóstárs jogvédelem kgfb kiegésztő biztosítás:

Kártérítési jogvédelem

Fedezetet nyújt a gépjármű használata során okozott, valamint a mások által Önnek okozott kártérítési igények elhárítására;

Büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem

Segítséget nyújt a gondatlanul elkövetett szabálysértések, vagy bűncselekmények miatt az Önnel szemben indult szabálysértési eljárásokban, illetve büntetőeljárásokban;

Szerződéses jogvédelem

Segítséget nyújt a polgári jogi szerződésekből eredő igények érvényesítésében és elhárításában;

Vezetői engedéllyel és a gépjármű okmányaival kapcsolatos jogvédelem

Segítséget nyújt a gépjárműve által okozott közlekedési szabályok megszegése miatt a járművezetéstől való eltiltás, a vezetői engedély, a jármű okmányainak bevonása, az okmányokban biztosított jogok korlátozása miatt az Önnel szemben indult büntető-, szabálysértési és más hatósági eljárásokban;

Előzetes képviselet jogvédelme

Az Ön jogi érdekeinek védelmére nyújt fedezetet, ha Önt - 8 napon túl gyógyuló - személyi sérüléses kár éri.

A kgfb kiegészítő biztosítás díja

Alap szolgáltatás: Az alap szintű szolgáltatás ingyenes, amely 100.000 Ft/év biztosítási összeggel segíti önt.

Bővített szolgáltatás: Az emelt szintű szolgáltatás 2.900 Ft/év díjon elérhető. A kibővített jogvédelem kiegészítő 1.000.000 Ft/év szolgáltatás felső határig vehető igénybe.

Hogyan lehet megkötni az AutósTárs gépjármű jogvédelmi kgfb kiegészítő biztosítást?

Amennyiben Ön rendelkezik Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, mellé kiegészítő biztosításként köthető meg.

Önálló termékként a Juris jogvédelem és felelősségbiztosításban kötheti meg a gépjármű jogvédelmet!

Kattintson ide és olvasson a Jurisról bővebben>>>

Kiegészítené kötelező biztosítását, vagy egy teljesebb körű jogvédelem és felelősségbiztosítás érdekli? Keressen minket bizalommal a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!


Vad és házi állatkár biztosítás

Vad és háziállatkár kgfb kiegészítő biztosításGyakori az erdőn át vezető utakon, hogy a gépjármű elé ugró állat komoly kárt okoz a gépjárműben, vagy az út mentén kóborló házi állat miatt kisebb-nagyobb kár keletkezik a gépjárműben. Az állat méretétől és a találkozás sebességétől függően a jármű akár totálkáros is lehet!

A Generali vad és házi állatkár kgfb kiegészítő biztosítása Magyarország területén bekövetkezett részkárokra tejed ki.

Részkárok esetén a biztosító megtéríti a helyreállítás költségét a Magyarországon átlagosan elfogadott árszínvonalnak megfelelő alkatrész- illetve munkadíj árak alapján igazolt költségeit.

A kgfb kiegészítő biztosítás ára

A biztosítás díja 1.390 Ft/év, amely 100.000 Ft/év szolgáltatás felső határig téríti az állatok által okozott károkat gépjárművében.

Kiegészítené kötelező biztosítását? Keressen minket bizalommal a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!


Autós segítségnyújtás

Autós segítségnyújtás kgfb kiegészítő biztosításIsmeri azt az érzést, amikor autója bármely okból menetképtelenné válik? Tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érzi magát?

Az autós segítségnyújtás Magyarországon és Európában kínál megoldást a gépjárműve menetképtelensége esetére. Nincs más dolga, mint kötelezője megkötésekor, vagy újrakötésekor kérni az autós segítségnyújtás szolgáltatást, így védve magát és pénztárcáját!

A kiegészítő Autós segélyvonal szolgáltatást, helyszíni javítást valamint autómentővel történő szállítást tartalmaz.

A kgfb kiegészítő biztosítás területi hatálya

A biztosítás hatálya Európa területére terjed ki. Európa földrajzi értelemben értendő, azaz a volt Szovjetunió utódállamainak ázsiai területére és Törökország ázsiai területére a biztosítási védelem nem terjed ki.

Mennyibe kerül?

Alapszolgáltatásokkal: Az autós segítségnyújtás alapszolgáltatásokkal ingyenes

Bővített szolgáltatásokkal: Az emelt szintű szolgáltatások éves díja 2.900 Ft/év

Az autós segélyvonal a nap bármely órájában hívható telefonszáma:

(+36) 1 458-4453
(+36) 1 458-4463

Amennyiben rendelkezik Generali Casco biztosítással, ezt a kiegészítőt a Casco biztosításban is elérheti ugyanezen a kedvező áron!

Kiegészítené kötelező biztosítását? Keressen minket bizalommal a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!


Bennülők balesetbiztosítása

Bennülők balesetbiztosítása kgfb kiegészítő biztosításAz ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a KSH és a megyei rendőr-főkapitányságok adatai alapján Magyarországon 2012. I. félévében 6753 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt, melyből 243 fő vesztette életét.

A Bennülők balesetbiztosítása kiegészítő kártérítést nyújt baleseti halál és rokkantság esetén a gépjármű vezetőjének és utasainak, függetlenül attól, hogy a balesetet a biztosított okozta-e vagy sem.

A Bennülők balesetbiztosítása kgfb kiegészítő biztosítás területi hatálya

A biztosítás Európa területére terjed ki. Európa földrajzi értelemben értendő, azaz a volt Szovjetunió utódállamainak ázsiai területére és Törökország ázsiai területére a biztosítási védelem nem terjed ki.

A kgfb kiegészítő biztosítás díja

A Bennülők balesetbiztosítása kgfb kiegészítő biztosítás alap szolgáltatásokkal, valamint bővített szolgáltatásokkal is igénybe vehető.

Alap szolgáltatásokkal: Az alap szintű szolgáltatásokkal a kiegészítő ingyenes, a biztosítási összeg 100.000 Ft/év.

Bővített szolgáltatásokkal: Az emelt szintű kiegészítő díja 2.900 Ft/év, a szolgáltatás 1.000.000 Ft/év felső határig térít baleseti halál és rokkantság esetén.

Még szélesebb körű szolgáltatásokat a Milliós segítség balesetbiztosítás és a Testőr élet-,egészség- és balesetbiztosítás kínál.

Tekintse meg ezeket a termékeinket is:

Milliós segítség balesetbiztosítás>>>

Testőr élet-,egészség- és balesetbiztosítás>>>

Kiegészítené kötelező biztosítását, vagy egy magasabb térítési összegekkel rendelkező balesetbiztosítás érdekli? Keressen minket bizalommal a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!


Poggyászkár biztosítás

Poggyászkár kgfb kiegészítő biztosításA gépjárművel utazók magukkal vitt személyi használatú vagyontárgyaiban keletkezett elemi kár, töréskár, lopás és rablás okozta káresemények esetén nyújt fedezetet.

A Poggyászkár kgfb kiegésző biztosítás az alábbi esetekben vehető igénybe

Elemi károk

A gépjármű berendezéseinek meghibásodása, vagy villámcsapás, vagy külső tűz átterjedése folytán keletkezett tűz, illetve robbanás által,
Földcsuszamlás, kő- és földomlás, természetes üreg vagy talajszint alatti építmény beomlása, legalább 15m/s sebességű szélvihar, felhőszakadás, árvíz, belvíz, egyéb vízelöntés, jégverés, lezúduló hótömeg és hónyomás által,
A Mercalli-Sieberg-táblázat alapján legalább 5-ös fokozatúnak jelzett földrengés által, okozott kár, azzal a feltétellel, hogy a felsorolt természeti erők a gépjármű sérüléseit okozzák, valamint ha a gépjárműben elhelyezett biztosított vagyontárgyakban a kár azáltal következik be, hogy a felsorolt természeti erők közrehatása folytán más tárgyak a gépjárműre dőlnek vagy annak nekicsapódnak.

Töréskár

A gépjármű balesete során a biztosított vagyontárgyak sérülése, valamint idegen, harmadik személy, vagy állat által, a gépjárműben okozott rongálás következtében keletkezett sérülés.

Lopáskár

A biztosított vagyontárgyakat a gépjárműből dolog elleni erőszakkal ellopják. (megfelelően lezárt csomagtartójából vagy egyéb, a jármű belső terében kiképzett, fedéllel megfelelően lezárt tároló rekeszéből és a vagyontárgyak nem kerülnek meg)

Rabláskár

Amennyiben a biztosított vagyontárgyakat a gépjárműben tartózkodó vagy a gépjárműbe be- és kiszálló vagy a gépjárműbe be- és kirakodó biztosítottaktól elrabolják, és azok nem kerülnek meg.

A poggyászkár kiegészítő biztosítás 100.000 Ft/év szolgáltatás felső határig térít a fent felsorolt esetekben.

A biztosítás hatálya

A Poggyászkár kgfb kiegészítő biztosítás hatályat a földrajzi értelemben vett Európa területe.

A biztosítás díja

Generali kgfb mellé köthető kiegészítő biztosítás éves díja 2.900 Ft/év.

Bővítse ki kötelező biztosítását ezzel a hasznos kiegészítővel és óvja meg értékeit a sérülésektől, eltulajdonítástól! Keressen minket bizalommal még ma a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!


Kátyúkár biztosítás

Kátyúkár kgfb kiegészítő biztosításA kátyúk hazánkban mindennapos problémát okoznak mind a gépjárművel, mind a gyalogosan közlekedőknek.

A Generali Kátyúkár kiegészítője a gépjármű közúton keletkezett kátyúba futása során a gumiabroncs, felni, tengelycsonk, gólyaláb, lengéscsillapító és csapágy sérülése esetén téríti a javítás költségeit.

A biztosítás díja 2.900 Ft/ év, amely legfeljebb 50.000 Ft/év javítási költséget fedez.

A kátyú: A közutak használata során a forgalmi igénybevétel és a környezeti hatások nyomán kialakult, egy vagy több pályaszerkezeti réteg 4 cm-nél mélyebb, kisfelületű (legfeljebb 20m2) folytonossági hiánya.

A kgfb kiegészítő biztosítás területi hatálya: Magyarország


Önvédelem biztosítás

Önvédelem kgfb kiegészítő biztosításA mindennapos közlekedés során előfordulnak kisebb-nagyobb figyelmetlenségek, szabálytalanságok, ilyenkor jobb esetben "csak" a gépjárművek sérülnek. Ezek a sérülések nagy anyagi megterhelést okoz, ha a kárt mi okozzuk szabálytalanságunkkal, figyelmetlenségünkkel.

Az Önvédelem kiegészítő biztosítás fedezetet nyújt azokra az esetekre ha szerződő kötelező biztosítási kárt okozott más gépjárműben és nem rendelkezik casco biztosítással, amely a saját járművében keletkezett törés kárt térítené.

A biztosítás díja

Az Önvédelem kgfb kiegészítő biztosítás 10% - 50.000 Ft önrésszel 39.211 Ft éves díjjal elérhető minden Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással ügyfél számára, aki csupán töréskárokra kíván biztosítást kötni és nem kíván lopásra, rablásra, üvegtörésre és természeti károkra biztosítási fedezetet.

Szélesebb körű önvédelem biztosítást szeretne? Olvasson bővebben Komplett casco és ECO Casco biztosításainkról:

Komplett Casco>>>

ECO Casco>>>

Felkeltette érdeklődését valamelyik KGFB kiegészítő biztosítás? Vegye fel velünk a kapcsolatot>>>

Készítette: Proxternet Solutions Ltd
Információk
Felhasználói feltételek
Adatvédelem
Karrier
Karrier
Partnerség
Letölthető dokumentumok
kalkulátorok

Tájékoztatás Mint a legtöbb weboldal, a exactor.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az Értem gomb megnyomásával tudomásul veszed és elfogadod a cookiek használatát. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Tájékoztatónkban találsz.