exactor kft      

A biztosítások szakértője, az Ön tanácsadója!

Utasbiztosítás külföldi munkához, tanuláshoz

Külön utasbiztosítási termékcsalád szól azon ügyfeleinknek, akik huzamosabb ideig tanulás, szakmai gyakorlat vagy nem fizikai munkavállalás céljából utaznak külföldre. Huzamosabb külföldi tartózkodás esetén még kiemeltebb jelentőségű, hogy megfelelő egészségügyi ellátásban részesüljünk ha megbetegszünk illetve baleset bekövetkezésekor.

Hosszabb külföldi tartózkodás esetén még fontosabb az utasbiztosítás, ugyanis nagyobb az esélye, hogy megbetegszik az ember, baleset éri vagy eltűnik valamelyik értékünk. A következő termékek segítik a hosszabb ideig külföldön tartózkodókat:

Euro 30 és Euro 30 Praktikum

Az Euro 30 termékcsalád kifejezetten olyan 30 éven aluli személyeknek lett kifejlesztve, akik huzamosabb ideig tartózkodnak valamely európai országban

Az Euro 30 termék azoknak nyújt védelmet, akik külföldön (nem fizikai) munkát vállalnak, babysitterkednek, illetve külföldi nyelvi képzésen vesznek részt.

Euro 30 Praktikum a megfelelő választás, ha 30 éven aluliak egy adott oktatási intézmény által szervezett, fizikai munkával is járó szakmai gyakorlaton való részvétel céljából utaznak külföldre.

Területi hatály: Európa

 

Mester biztosítás - fizikai munkavállalóknak

Kik vehetik igénybe a Mester utasbiztosítást?

18-70 év közötti ügyfeleinknek ajánljuk, akik fizikai munkavégzés céljából utaznak külföldre.

 

Mit kap Ön ha megköti a Mester utasbiztosítást?

A hagyományos nyaralásokra és utazásokra kötött utasbiztosítási fedezet (baleset, betegség, poggyász biztosítás) mellett ez a termék speciálisan, a fizikai munkavégzésből eredő balesetekre is kiterjed, az alábbi kivételekkel:


Földfelszíntől számított 10 méternél magasabban vagy földfelszín alatt történő munkavégzés,
bármely légi járaton történő munkavégzés, bármilyen nukleáris energiával illetve súlyosan mérgező anyagokkal kapcsolatos munkavégzés, artista, erőművész, vadállatok gondozásával vagy felügyeletével kapcsolatos tevékenységek, őrző-védő, rendfenntartó vagy katonai jellegű feladatok, valamint bármilyen fegyver használatával vagy birtoklásával járó tevékenység, nyersanyagok kitermelésével és kutatásával kapcsolatos munkavégzés, bármely lakott település 200 km-es körzetén kívül történő munkavégzés.

 

Hosszabb időre utazik külföldre, tanulna, dolgozna? Gondoskodjon a saját egészségügyi ellátásáról, vagy értékei biztonságáról! Kösse meg Euro 30, Euro 30 Praktikum, vagy Mester utasbiztosítását még ma!

 

Tetszik az oldal? Nyomjon egy lájkot ránk vagy ossza meg a külföldi munkához, tanuláshoz kifejlesztett utasbiztosítás termékünket az oldal tetején található közösségi gombok segítségével!

Név (pl: Nagy István)*
Email cím (pl: nagyistvan@gmail.com)*
Mobiltelefonszám (pl: 06201234567)*
Melyik terméket választja (pl: Euro30, Mester)*
Utazás kezdete és vége (pl: 08.10-10.15)*
A biztosított születési dátuma (pl: 1987.11.01)*
Megjegyzés
Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom
Készítette: Proxternet Solutions Ltd
Információk
Felhasználói feltételek
Adatvédelem
Impresszum
Karrier
Karrier
Partnerség
Letölthető dokumentumok
Dokumentumok